dijous, 13 de setembre de 2012

Salvem iCatFM

A l'atenció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i a qui correspongui.

Bona dia,

M'acabo d’assabentar de la seva decisió de relegar l’emissora iCatFM a l'ostracisme eliminant la seva emissió de les ones radiofòniques.

Els escric per expressar la meva disconformitat i la meva incomprensió respecte aquesta decisió. No entenc que s'elimini una ràdio que promociona la música que es fa al nostre país, que informa d'esdeveniments culturals que interessen a milers de catalans, que ofereix una alternativa a la música més promocionada per les discogràfiques a través de les radio formules comercials. No comprenc que una emissora de qualitat contrastada desaparegui de les ones radiofòniques mentre es mantenen altres inversions de la corporació molt més mastodòntiques.

M'agradaria saber quin és l'estalvi d'aquesta mesura en termes econòmics i si es podria fer quelcom per fer-los canviar d'opinió. Quin és el cost econòmic d'emetre iCat a través de la radio FM?

No hi havia cap més opció per estalviar caixa? S'estan gastant diners en retransmetre per tv3 i esport 3 esdeveniments esportius  que ja es poden veure en obert en altres cadenes de televisió, es paguen sous astronòmics a locutors que no aconsegueixen ni ser líders d'audiència i es gasten diners en patrocinar equips de futbol. No obstant, no hi ha diners per mantenir una de les poques ràdios que fan avançar la música feta a casa.
Primer, la super pujada de l'IVA a la cultura. Ara, una nova estocada a la cultura, sobretot a la cultura musical catalana, però també a la literària, teatral i a l'oci de qualitat en el nostre país. Què pretenen?

Jo, sincerament, sóc incapaç d'entendre-ho.

Cordialment,
Albert Pla @spotifest  @planinsky

-----
Si vosaltres també esteu indignats amb la fi de l'emisió radiofònica d'iCatFM envieu una queixa a
http://www.catradio.cat/atencio

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja hem escrit a l´Atenció a l´audiència i la resposta i no dir res és el mateix, a veure si entre tots fem més força, hi ha un twitter Salvem Icafm.
Gràcies

Imma C.