dijous, 18 de març de 2010

Avis & Busos

Començo estar rebentadíssim dels cullons d'avis que s'asseuen a la fila de dins del bus.
Dels avis que deixen el seient de la finestra buit i s'asseuen al seient de dins per tal d'evitar que algú s'assegui al seu costat.
Dels ancians que, un cop fet això (i tenint el seient buit al seu costat), et miren malalament a tu si no t'aixequés per cedir el lloc a un del seu col·lectiu.
Dels iaios que es pensen que el bus és una mena de temple exclusiu per ells i que tu l'estàs envaint.

I com a Bonus, estic fins els pebrots de que sempre ens aixequem els mateixos 3-4 pringats per cedir el lloc a la gent gran, mares prenyades, i als coixos.

Afortunadament, després recordo que el mon a vegades és just, que tothom té el que es mereix i que l'alcaldessa de tota aquesta gent és Anna Pagans i una sensació de tranquilitat recòrrer el meu cos.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Als busos, als bufets lliures, al banc, a les botigues... fins i tot a les tanques de les obres.

Sempre he cregut que el cos humà té un mecanisme que activa automàticament el torracollonisme fill de puta a partir de certa edat.

t4l ha dit...

gran post... mooool gran! XD

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Vols venjança? Ficat´t cap el seient de la finestra mentre dius Perdò! i just al moment que el teu cul queda a l´alçada del iaio et deixes caure sobre ell mentre demanes disculpes. I sobretot procura que no es noti que t´estàs descollonant per dintre

Glòria Guso ha dit...

sentor llufa, i a la uni també!

Anònim ha dit...

A Barcelona també passa el mateix. I, en aquest cas, l'alcalde és encara més nefast: un tal Jordi Hereu.

porc de-cent ha dit...

Totalment veridic el que exposes en aquest post. Jo el que faig sempre és imaginar que no són tan grans, i que per tant, no necessiten seure. He que n'hi ha molts que si els tractes com a "vells" (educadament, és clar) s'ofenen i et contesten que no són tan grans? doncs que asumeixin les conseqüències!

Anònim ha dit...

Sí, per això a Girona hi ha la flota que ens mereixem.

Què agafa vostè, l-8, l'11? Si és l'11, ja el planyo...

西雅圖陳彤 ha dit...

Greetings from USA! I love your blog.
Please visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!
-Tong

Ismael ha dit...

No respondo a los comentarios en el blog porque Blogger se me come las respuestas. Problema suyo, intuyo. ¡Gracias por tus comentarios!

Sil ha dit...

Arribo mooooolt tard, però has pensat que es queden al seient del passadís per les dificultats que tenen per passar al seient de la finestra? Jo que estic mig esguerrada també ho faig, mereixo la Pagans??? ;)

Planinsky ha dit...

Sil, obviament hi ha casos i casos.

No parlo de gent que té problemes físics. Parlo dels mateixos avis que se't colen a la cua del mercat i si els dius algu et tracten de mal educat, dels mateixo que a la piscina decideixen posar-se al carril ràpid perquè al lent hi ha 1 persona i quan tu t'afegeixes al carril que et toca et recriminen que nedes massa ràpid. En general em refereixo a la gent gran (i no tant gran) que es creu que, per edat, té dret a ser maleducada.

De totes maneres, he deixat d'anar amb bus... afectava la meva salut mental (i ja no tinc parada a prop de casa)

(Per cert, t'has quedat amb el comentari anterior al teu? ÉS L'IVALLADT! )