dimecres, 6 de gener de 2010

Fum Fum Fum

Ahir, de camí cap a casa estava escoltant la radio quan, per parlar dels reis mags, els senyors del Versió RAC1 van decidir trucar al bo de l'Albert Serra.

En sentir aquest nom haureu pensat "Hi ha alguna cosa que pugui fotre més ràpida que aquest paio?"; a d'altres, probablement gent amb poc o gens criteri que es mereix un patir llarg i dolorós, "Ostia! L'Albert Serra! Quin paio! Quin visionari! Quin heroi! Quina senyora película El cant dels ocells!". Doncs esteu equivocats, els dos. Que què hi ha que provoqui més ràbia que Albert Serra? Doncs Albert Serra criticant els egocèntrics... Albert Serra transformant-se en Paladí de la humilitat... Albert Serra criticant als dissenyadors i arquitectes perquè fan les coses per augmentar el seu propi ego en comptes de satisfer criteris funcionals*...

Però com cullons s'atreveix aquest tiu a tractar als altres d'egocèntrics? Com gosa acusar a la gent de que fan les coses per a que els hi mengin la tita? Un tiu que de cada 4 paraules que diu, una és una autofel·lació... Un paio que cada 3 frases que diu ha de fer una pausa per escopir els seus propis pels púbics... Un tiu que explica que fa les películes perquè li agrada que l'adorin... Un senyor que diu que per fi TV3 ha vist la llum perquè ha comprat una pínicula seva... Un pallasso que està convençut que la Tèrribes s'està tocant perquè han pogut comprar El cant dels Ocells per quatre duros... Un esperpent que es pensa que la Tèrribes ha mullat les calces perquè han comprat una "obra mestre" per quatre rals...

Doncs no Sr. Serra! Doncs no. Han comprat el Cant dels Ocells a un preu que fa riure perquè és una porqueria! Igual que quan van comprar Honor de Cavalleria la van pagar a preu de saldo perquè és més Basura! I si la gent no el vol produir, és perquè, a menys que es tracti de cinema iraní/libanès/macedoni, a les pelis han de passar coses! I perquè vostè, bàsicament, el que ven és fum**!

I que els burbons us portin moltes coses.

El senyor en qüestió*Ep! Que aquí potser raó no li falta.
**Però no fum del bo, del que surt a perdidos, mata persones i degolla pilots d'avió, no. Fum del que no serveix per res!

3 comentaris:

Josep ha dit...

Albert Serra és una paròdia dels seus seguidors.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo començo a sospitat que l'Albert Serra podria ser una broma del Follonero

negrefluix ha dit...

totalment d'acord. en serra es el primer egomascle de tots, va de sobrat i atufa. o millor dit, més aviat atufen les seves pel-licules. crespià encara em va entretenir, i molt, però amb les altres "va de",... ni que haguès descobert la sopa d'all: pelis en blanc i negre i avorrides per a temes "mainstream": els reis i el quixot. Fum fum fum.