dissabte, 16 de gener de 2010

Negligència...

El dia que cobrin als fumadors pel tractaments de malalties pulmonars i pels transplantaments.
El dia que cobrin als alcohòlics per intentar solventar els seus problemes hepàtics.
El dia que als conductors borratxos (o a les seves families) els cobrin per treure'ls d'entre la ferralla i per els transports en ambulància.
El dia que als yonkis els cobrin per desintoxicar-se.
El dia que als obesos els facturin la reanimació post-atacdecor-per-culpa-del-mcDonalds.
El dia que els fitipaldis que van a 300 hagin de pagar per a intentar ser salvats quan tenen un accident.
El dia que cobrin als desgraciats que es fan mal fent l'imbècil.
El dia que tele5 hagi de pagar tots els aborts i pàries que causarà la serie "El Pacto".
El dia que els fanàtics dels raigs UVA paguin el que costi tractar el càncer de pell.

Aquell dia, i no un altre, serà el dia en que serà just que cobreu els rescats per "negligència" a muntanya. Mentrestant, que quatre senyors amb americana que en sa puta vida han trepitjat la muntanya decideixin si un rescat és per negliència o no mentre per l'altre costat decideixen promocioanr uns "jocs olímpics d'hivern" a Barcelona perquè al país hi ha molta cultura de neu, hauria de ser delicte. Per mi se'n poden anar amb la seva cultura de neu a passejar a collserola a veure si els viola un porc senglar... Seria negligència, també?

PD: I tots els desgraciats que aquests dies m'estan fotent la bronca i el sermó amb el temita... podrien rebentar!

8 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Són tan incoherents que li deixen la crítica en safata. Però igualment, crec que si uns imbècils que tampoc saben el que és la muntanya cometen una imprudència el just és que se'ls cobri. Són els mateixos que li dibuixaran un pollastre a l'ast si els pregunta per l'animal. I li ho diu un de Barcelona.

Anònim ha dit...

Això no és més que un nou i ridícul exemple de centralisme barceloní. Que després de passar un tràngol com és el de trobar-te atrapat et passin una factura té collons.

Senyor Merdevalista ha dit...

Mossènyer Albert B. i R., d'acord si un s'hi troba per desgràcia tot i ser conscient del que fa. Però hi ha molts que van a la muntanya com qui va a Port Aventura, i això s'ha d'acabar.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Totalment d'acord. Aquesta setmaneta tothom m'ha estat menjant el tarru amb el risc d'allaus. Total per res, per que porto tot el cap de setmana tancat a casa amb un refredat de collons. La mare que els va parir a tots!

Anònim ha dit...

Al final tot acabarà amb el mateix: Diran que si no duus una determinada roba homologada de muntanya -casualment el fabricant serà parent d'algun polític- es considerarà negligència. I al cap de 4 dies es considerarà penal i acabaràs engabiat per haver posat en perill la vida dels rescatadors.

No haver abortat a temps les mares de tots aquests polítics, això sí que és negligència.

Anònim ha dit...

Per no parlar d'aquell accident mortal de fa uns dies d'un noi motorista on es va cobrar a la família la neteja de la carretera. Qui els va parir a tots plegats, fàstic de país.

krekbert ha dit...

totalment d'acord.Amb un petit incís: els fumadors i alcoholics ja en paguen bona part amb uns impostos desmesurats a l'hora de comprar els productes... i jo hi estaria completament d'acord si tb pujessin els impostos del bacon, dels donuts i de la llet condensada.

o tots o cap hombre!

nahia

Planinsky ha dit...

Amb els impostos dels fumadors i dels bevedors no es paga ni de puta conya el cost que comporten per a la seguretat social. De fet per intentar paliar aquest dèficit es grava amb tants impostos la gasolina (i altres estats de la unió europea graben molts més impostos al tabac i a l'alcohol precisament perquè el cost dels afectats de malalties derivades de l'alcohol o el tabac són estratosfèrics).